PopUp Meal toetab Tallinn SAR’i

Posted in: Uudised
Tags:

Alates augustist teeb Tallinn SAR koostööd Eesti funktsionaalse toidu tootja Your PopUp Meal’iga. SARi jaoks on tavalised väljakutsed, kui merel peab olema kuus või rohkemgi tundi ja seejuures sõltub päästjate vaimne ning füüsiline võimekus suures osas sellest, kuidas nad sellel pingelisel ajal toituvad.

Your PopUp Meal on Eesti teadlaste poolt väljatöötatud kiirelt tarbitav ja tervislik jook, mis on kõrge toiteväärtusega ning valmistatud looduslikku päritolu koostisainetest.  Piimal põhineva  Your PopUp Meal’i üks portsjon katab toitainete päevasest vajadusest keskmiselt 20-40 protsenti, olles suurepärane valkude, tervislike rasvade, süsivesikute, kiudainete, vitamiinide ja mineraalide allikas.

Mida kauem kestab päästeoperatsioon, seda suurem on oht, et toitainete puudus võib pärssida päästetööde efektiivsust. Your PopUp Meal´ist saab kiirelt ja mugavalt kätte kõik vajalikud põhitoitained, võimaldades vabatahtlikel püsida oma parimal tasemel ning tõsta kokkuvõttes päästetööde tulemuslikkust.

Vt lisa: www.popupmeal.eu/et

Sign In
Sign In